ЗСУ "дали жару" на півдні України: знищено С-300 та понад 70 окупантів

7 серпня 2022, 07:38
Минула доба для українських захисників пройшла досить вдало.
ВСУ
ВСУ / УНІАН, скріншот

На південному напрямку ЗСУ виконали понад 200 вогневих завдань. Захисники знищили десятки окупантів і скупчення техніки Росії.

Штурмова авіація України за участю тактичного бомбардувальника, винищувачів і вертольотів протягом бойового дня завдала ударів по опорних пунктах, по скупченнях ворога, озброєння і техніки, по складу боєприпасів і радіолокаційної станції, розповіли в ОК "Південь".

"Нашими ракетно-артилерійськими підрозділами виконані вогневі завдання, в тому числі по силах протиповітряної оборони противника. Підтверджено знищення зенітно-ракетних систем С-300 та зенітно-ракетного гарматного комплексу "Панцир-С1", 122 мм гаубиці, ворожого безпілотника-розвідника, броньовану та автомобільну техніку. Знищений ще польовий склад боєприпасів, а "довга" армія скорочена на 72 ра**исти", - йдеться в повідомленні.

відео дня

Нагадаємо, раніше повідомлялося - ракетно-артилерійські підрозділи Збройних сил України в кінці липня успішно виконали більше двохсот вогневих завдань, в результаті чого окупанти втратили 111 солдатів і офіцерів. Захисники України рознесли російську гаубицю Мста-Б, дві самохідні артилерійсько-мінометні установки Нона-з, безпілотний літальний апарат Елерон.

За тиждень з американських реактивних систем залпового вогню HIMARS по окупантах було нанесено понад 50 ударів. Не було жодного промаху, всі удари були результативними. Про це повідомив радник глави офісу президента Олексій Арестович.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти