"Всім страшно стало - напилися": бурят-окупант п'яний потрапив у полон до ЗСУ

28 березня 2022, 16:33
Він також розповів, що його угруповання щодня несло великі втрати.
Полонений
Бурят-окупант п'яний потрапив у полон до ЗСУ / Генштаб ЗСУ

Російський солдат-окупант з Бурятії напився від страху перед ЗСУ, напився спиртних напоїв і помилково потрапив на українські позиції, де і був узятий в полон. Відеофрагмент допиту полоненого з'явився в мережі.

"О 4 ранку пішов я спати в десант. Сидячи, сів десант-заснув. Прокинувся вранці вже від вибухів. Танки наші, БМП вибухають, від мін", - каже бурят.

Він також розповів, що його угруповання щодня несло великі втрати, що не могло не відобразитися на морально-психологічному стані окупантів. Страх вони почали заливати алкоголем.

відео дня

"Кожен день у нас пішли "200-е", "300-е". Ми почали думати: навіщо це все?.. Всім вже страшно стало. Ну, маленько випили з танкістами", - каже бурят.

У підсумку, впившись до напівнепритомного стану, окупанти "згорнули трошки лівіше" - і замість власних позицій попали прямо в руки українським військовим.

читайте такожРосійський полонений детально розповів, як і коли керівництво готувало їх до війни в Україні

Нагадаємо, раніше співробітники СБУ перехопили нові телефонні розмови російського окупанта. У них солдат агресорської армії, щоб вижити в Україні, просить маму звернутися за допомогою до шаманів і ворожок.

Про це у своєму відеозверненні заявив офіційний спікер української спецслужби Артем Діхтяренко.

"Коротше, тут Дмитрівна. Попроси її, щоб вона щось зробила, а то нас тут мінами закидають. Сьогодні мене мало не вбило вже два рази. Зараз в окопах сидимо, до нас вже прям в окопи залітає. Це жесть. Вони, коротше, з кожним днем все точніше і точніше б'ють", — сказав агресор.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти