Війна Росії та України: більшість українців вірять у перемогу над РФ

8 березня 2022, 11:37
Рівень довіри до президента Володимира Зеленського значно зріс з початку російської агресії проти України. Главі держави довіряють майже 80% громадян.
Україна
У перемозі над російським окупантом впевнені 78% опитуваних / Фото Reuters

Більшість українців - 78% - вірять у перемогу України у війні з Росією. Про це свідчать результати дослідження Інституту когнітивного моделювання разом з Центром Соціальний моніторинг та агентством перша рейтингова система.

Згідно з соцопитуванням, рівень довіри до президента Володимира Зеленського значно зріс з початку російської агресії проти України і досяг позначки майже в 80%.

У перемозі над російським окупантом впевнені 78% опитуваних. Крім того, більшість опитуваних – 75,3% - за останній тиждень вже допомогли ЗСУ, бійцям територіальної оборони або волонтерам.

відео дня

"Ми - не лише найбільш турботлива нація, але і дуже терпляча. Оскільки 43,6% опитуваних готові відчувати незручності та проблеми, пов'язані з війною, щоби забезпечити мир на умовах України стільки, скільки необхідно", - йдеться у повідомленні.

Війна Росії та України: більшість українців вірять у перемогу над РФ
facebook.com/cognitivecomua
Війна Росії та України: більшість українців вірять у перемогу над РФ
facebook.com/cognitivecomua

Як повідомляв Главред, 86% українців підтримують вступ України до Євросоюзу, 76% виступають за вступ до НАТО. Про це свідчать нові результати дослідження, проведеного Соціологічною групою Рейтинг. Зазначається, що це найвищий рівень підтримки за всю історію проведення опитувань.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти