Війна може затягнутися на рік: експерт по РФ розповів, як змусити Путіна вивести війська з України

24 березня 2022, 05:42оновлено 24 березня 2022, 06:28
19149
Свій прогноз озвучив директор Інституту дослідження російської агресії Юрій Шуліпа.
Володимир Путін
Володимир Путін / Фото Reuters

Завдяки діям української армії президент Володимир Путін може повністю вивести війська з України, включаючи Донбас і Крим.

Таку думку озвучив директор Інституту дослідження російської агресії Юрій Шуліпа в інтерв'ю Главреду.

"Так, це абсолютно реально. Але це буде залежати від одного чинника - скільки ми їх тут знищимо. У будь-якому випадку, навіть якщо Зеленський підпише будь-які мінімальні вимоги Путіна, юридично не матиме ніякого значення. Тому що згідно Віденською конвенцією про договори, будь-які документи, які були підписані шляхом застосування сили або загрози застосування сили, є юридично нікчемними. Путін, звичайно ж, видасть це за свою перемогу і відкотиться станом на 23 лютого 2022 року", - зазначив експерт.

відео дня

За його словами, тоді це буде відкладена війна, тому що тоді, мобілізація продовжиться, як і пропаганда і постачання на окупований Донбас техніки.

читайте такожКоли закінчиться війна в Україні: астролог назвала терміни поразки армії Путіна"Знову-таки 500 тисяч йому буде складно набрати, тому що для цього потрібні і економічні ресурси, тому війна може затягнутися, як мінімум, на рік, після чого знову доведеться слухати о 4 ранку удари "калібрів" і "іскандерів" по аеропортах", - пояснив Шуліпа.

Нагадаємо, військовий експерт Сергій Грабський озвучив думку, що війна Росії проти України триватиме принаймні пів року, однак Україна обов'язково вистоїть. Він підкреслив, що ЗСУ мають стратегічну перевагу у веденні війни.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти