На Прикарпатті комунальники витратили кругленьку суму на презервативи та парфуми

2 лютого 2021, 22:39
Компанія має поставити презервативи та парфуми до кінця 2021 року. У тендерній документації вказано загальну кількість товару - 1000 одиниць.
ПроЗорро, ProZorro
У Коломиї купують презервативи на державні гроші / Главред

В Івано-Франківській області комунальне підприємство Коломияводоканал оголосило тендер на придбання презервативів, парфумів і засобів гігієни - ці дані оприлюднені в системі Prozorro.

У тендерній документації вказано загальну кількість товару - 1000 одиниць. Очікувана вартість такої покупки становить 15000 гривень.

Договір з компанією-продавцем вже підписали. Переможець тендеру - ПРИВАТНЕ ПІДПРИЄМСТВО ТИС.

відео дня

Компанія має виконати замовлення до 31 грудня 2021, в цей день закінчується термін документа.

читайте також1 мільйон гривень на рідке мило: Укрзалізниця оголосила новий тендер

За словами журналіста Євгена Гапича в Facebook, що замовлення потрапляє під категорію "духи, засоби гігієни та презервативи", що означає, що підприємство, швидше за все, закупило мило. Він підкреслив, що враховуючи підвищення в Україні тарифів, придбання саме контрацептивів цілком виправдана.

"Хвилинка сміху або дивні закупівлі. Я розумію, що вони закупили мило, однак так, як вони тра*ають жителів Коломиї тарифами на воду, то можливо й презервативи", - написав Гапич.

Журналіст також зазначив, що компанія, яка займалася постачанням товару, займається не виробництвом мила, а виготовленням робочого одягу.

На Прикарпатті комунальники витратили кругленьку суму на презервативи та парфуми
На Прикарпатті комунальники витратили кругленьку суму на презервативи та парфуми
  • Раніше головред писав про те, що Державна служба спеціального зв'язку та захисту інформації України роз'яснила ситуацію з тендером з модернізації супутникового зв'язку в літаку Airbus А-319-115, яким користується президент Володимир Зеленський. Після скандалу в соцмережах в Держспецзв'язку заявили, що вирішили відмовитися від проведення закупівлі і направити 32,4 мільйона гривень на боротьбу з коронавірусом в країні, пише Обозреватель.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти