Під час обстрілів у Харкові загинули 9 людей

1 березня 2022, 15:07
90
За словами мера Харкова, місто вперше пережило подібне за свою багаторічну історію- "снаряди, які потрапляли в житлові будинки, убивши і скалічивши мирних жителів".
Харків, обстріл
Мер Харкова розповів про ситуацію в місті / t.me/Pravda_Gerashchenko

Внаслідок обстрілу російськими окупантами Харкова загинули 9 осіб, 37 отримали поранення, в тому числі 3 дитини. Про це повідомив мер Харкова Ігор Терехов у зверненні.

"За сьогоднішній день 37 поранених, з яких 3 дитини. Вийшли люди, 4 людини, з бомбосховища набрати води, і загинули. Сім'я - двоє дорослих і троє дітей – живцем згоріли в машині", - заявив Терехов.

За словами мера Харкова,місто вперше пережило подібне за свою багаторічну історію - "снаряди, які потрапляли в житлові будинки, убивши і скалічивши мирних жителів".

відео дня

Він також повідомив, що партнери, в тому числі зарубіжні, починають надавати місту гуманітарну допомогу, в тому числі з продуктами харчування, засобами гігієни, миючими засобами, дитячим харчуванням.

Варто зазначити, що ситуація в Харкові станом залишається напруженою. У місті йдуть бойові дії, окупанти стріляють з "Градів" по житлових масивах.

читайте також"Зупиніться, поки не пізно": жителі Харкова звернулися до росіянЯк повідомляв Главред, президент України Володимир Зеленський відреагував на обстріл Харкова, що спричинив за собою десятки жертв. За словами глави держави, після такого Росія - держава-терорист.

Війна в Україні - новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти