У Львові чоловік обшив килимами свій "Жигуль" та став місцевою знаменитістю

25 листопада 2021, 09:43
Городяни та туристи фотографують авто як пам'ятку.
У Львові чоловік обшив килимами свій 'Жигуль' та став місцевою знаменитістю
Зіркою Львова стало" килимове " авто / скріншот

У Львові 30-річний блогер Тарас Іващишин оббив килимами свій автомобіль, щоб підняти настрій перехожим та водіям. Зазначається, що килими для незвичайного "тюнінгу" хлопець збирав в селі в діда та його сусідів.

"Жигулі" вже стали легендою міста. Автомобіль користується шаленою популярністю як у місцевих, так і у туристів. Деякі навіть напрошуються на екскурсію на цій машині. За словами хлопця, автомобіль він купив за 400 доларів, а ось Тюнінг – безплатний, говориться у сюжеті ТСН.

У машині тепло, окрім грубки, гріє оббивка. Автомобілісти їй поступаються дорогою, а ось поліція іноді зупиняє. Паркує свій незвичайний автомобіль блогер теж тільки на килимі. Іноді Тарас ще й сам вбирається в килим.

Детальніше про килимовий тюнінг дивіться в сюжеті:

Нагадаємо, що з 1 листопада 2021 року в Україні набули чинності зміни до Правил дорожнього руху. Нововведення охоплюють майже всі аспекти ПДР: змінюються знаки, розмітка, обмеження швидкості і класифікація доріг. Торкнуться нововведення і велосипедистів, які розширили їх права на дорозі.

В Україні тим часом продовжують розширювати мережу камер автоматичної фіксації порушень правил дорожнього руху. На дорогах країни вже 236 комплексів.

Автолюбителів також можуть зацікавити новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти