Війна може зупинитися вже у 2025-му: боєць ЗСУ розкрив небезпеку

25 вересня 2024, 13:45оновлено 25 вересня, 14:21
443
Українцям такий сценарій навряд сподобається, зазначив "Мадяр".
Війна може зупинитися вже у 2025-му: боєць ЗСУ розкрив небезпеку
Коли закінчиться війна в Україні - військовий дав прогноз / Колаж Главреда. Фото: Птахи Мадяра 414ОБ, facebook.com/35obrmp

Війна в Україні може призупинитися протягом року, вважає командир спецпідрозділу БпАК "Птахи Мадяра" Роберт Бровді "Мадяр".

В ефірі телеканалу Київ він зазначив, що це, імовірно, станеться через накладення, зокрема політичних, обставин іззовні.

На думку "Мадяра", такий варіант навряд задовольнить українців.

відео дня

"Що стосується поточних прогнозів, то вони так чи інакше переплітаються з політичними складовими. Я не уповноважений такі речі коментувати. На мою думку, складуться обставини, котрі протягом року ту війну призупинять. І то навряд буде задовільний варіант, але на тому й обмежимося", — сказав "Мадяр".

Війна в Україні - прогноз Мадяра, дивіться відео:

Хто такий "Мадяр"?

Бровді Роберт Йо́сипович (позивний "Мадяр") — український військовослужбовець, більш відомий як засновник і командир підрозділу "Птахи Мадяра" (нині 414-й окремий полк ударних безпілотних авіаційних систем у складі Морської піхоти України).

До вторгнення був бізнесменом, займався зернотрейдингом, зокрема відомий проєктом "Гранум", співзасновник арт-фундації "БровдіАрт".

З січня 2024 року підрозділ "Птахи Мадяра" разом з Робертом Броуді був перекинутий на Харківський напрямок, для посилення Вовчанського з'єднання.

Переговори з Росією - останні новини

Україна веде роботу над підготовкою плану перемоги, який стане стартом і фундаментом для перемовин з агресором Росією в будь-якому форматі. Три пункти плану вже готові. Заявив президент Володимир Зеленський напередодні.

А проте Росію все ще цікавить капітуляція українського уряду та знищення української держави, зауважили в Інституті вивчення війни.

Війна може зупинитися вже у 2025-му: боєць ЗСУ розкрив небезпеку
План перемоги Зеленського / Інфографіка Главреда

Заморожування війни - думки експертів

Найбільш реалістичною зараз є перспектива заморожування війни в Україні. І відповідні домовленості про заморожування можуть бути досягнуті не обов’язково відкрито, а можливо кулуарно. Таку думку висловив політичний експерт Максим Розумний під час чату на Главреді.

"Найбільш реалістичною є перспектива заморожування конфлікту, і для цього не потрібні ніякі офіційні переговори. Це може відбутися приблизно так, як і з обміном військовополоненими. Десь там якісь кулуарні домовленості є, і раптом хтось, наприклад, Ердоган, виходить і каже: домовилися про безумовне припинення вогню", – зазначив він.

Як висловився в інтервʼю Главреду керівник Центру громадської аналітики "Вежа", голова Благодійного фонду "Нова дорога" Валерій Клочок, наймовірніше, одним із ключових питань обговорення Заходом будь-яких мирних планів буде саме питання статусу тимчасово окупованих Росією територій.

Вас також можуть зацікавити новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти