Вигівського призначили новим керівником Нацполіції України: що про нього відомо

14 липня 2023, 19:25
Іван Вигівський працює в органах внутрішніх справ від 1999 року.
Вигівського призначили новим керівником Нацполіції України: що про нього відомо
Кабмін призначив нового керівника Національної поліції / колаж: Главред, фото: УНІАН, МВС

Міністерство внутрішніх справ України повідомило про те, що 14 липня Кабінет міністрів призначив головою Національної поліції Івана Вигівського.

Відомо, що від 20 січня 2023 року Іван Вигівський виконував тимчасові обов'язки голови Нацполіції замість Ігоря Клименка, який очолив МВС України після загибелі Дениса Монастирського в катастрофі гелікоптера у Броварах, передає ТСН.

До свого нового призначення Вигівський від серпня 2021 року очолював Головне управління Національної поліції у місті Києві.

відео дня

43-річний генерал поліції 3-го рангу Іван Вигівський працює в органах внутрішніх справ від 1999 року. Починав роботу на посаді слідчого Очаківського міськрайонного відділу управління МВС в Миколаївській області. У 2020-21 роках очолював ГУ НПУ в Полтавській області.

Нові призначення на посади

Нагадаємо, що Зеленський призначив нового командувача Нацгвардії України. Президент побажав новому командувачу Нацгвардії звільнення всієї української землі, повернення всіх українських людей, а також омріяної перемоги.

Рада призначила Клименка новим міністром внутрішніх справ України. Голова Національної поліції України Ігор Клименко став новим міністром внутрішніх справ. Рішення про його призначення було ухвалено на засіданні Верховної Ради.

Новим головою Верховного суду призначено Станіслава Кравченка. За призначення Кравченка проголосували 108 з 148 суддів, 11 суддів не підтримали жодного з кандидатів на посаду голови Верховного Суду.

Більше цікавих новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти