"Повернемо Крим одразу": Данілов відповів на погрози Медведєва розв'язати Третю світову

28 червня 2022, 13:57
Крим - це українська територія і він обов'язково буде деокупований, підкреслив Олексій Данілов.
Данилов
Олексій Данілов / Фото Reuters

Секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов відповів на заяву заступника секретаря РНБО РФ Дмитра Медведєва про те, що захоплений Крим нібито є територією Росії.

Секретар РНБО нагадав експрезиденту РФ, що Крим - українська територія і обов'язково буде деокупований. Про це Данілов написав у Twitter.

При цьому він прокоментував заяву Медведєва про те, що "спроби зазіхнути на окупований РФ півострів Крим будуть розглядатися як оголошення війни в Російській Федерації".

"Хочу заспокоїти пана Медведєва: "Крим ваш" може бути тільки в хворій антисемітській, українофобській уяві окремих кремлівських діячів, і ніякої спроби не буде. Повернення тимчасово окупованої території Криму буде проведено без спроб відразу.

Без поваги, Олексій Данілов", написав секретар РНБО України.

'Повернемо Крим одразу': Данілов відповів на погрози Медведєва розв'язати Третю світову

Нагадаємо, раніше була інформація про те, що армія окупантів зазнала величезних втрат на півдні в після контратаки української армії. Відповідно, російські агресори змушені були відступити і їм довелося зайняти оборону на дуже невигідних рубежах в районі села Костромка.

Крім того, стало відомо, що в тилу окупантів на Херсонщині українці підстерегли в засідку і знищили Російський КамАЗ-Тайфун, в якому було повно росіян.

До того військовий експерт Олег Жданов говорив ‒ окупанти поспішають зайняти позиції, облаштувати військові бази. І потім закріпитися на Херсонщині. Але для цього потрібні реально роки ‒ тому агресори, каже Жданов, нітрохи не встигнуть досягти таких цілей.

читайте також"І ще будемо бити": Арестович розповів про вдалий удар ЗСУ по окупантах у Криму

Читайте ще:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти