У ЗСУ відповіли на фейк РФ про створення ЛГБТ-підрозділів

8 березня 2021, 08:59
У спільноті Військові ЛГБТ та наші союзники з'явилося спростування публікації про розміщення серверів у РФ.
ВСУ, форма
У ЗСУ спростували черговий ворожий фейк / УНІАН

Створення у складі ЗСУ ЛГБТ-підрозділів не відповідає дійсності, заявив представник Генштабу Богдан Сеник.

За його словами, спільнота військові ЛГБТ і наші союзники, що поширює подібну інформацію в мережі Facebook, має російську "прописку", повідомляє 24 канал.

За його словами, спільнота, яка повідомила про нібито запрошення ЛГБТ в українську армію, розміщується на серверах в Росії.

"Такі речі створюють спеціально для розгону зради. А деякі поширюють цю ахінею з метою дискредитації української армії і збройних сил", - сказав Сеник.

У ЗСУ відповіли на фейк РФ про створення ЛГБТ-підрозділів
У ЗСУ відповіли на фейк РФ про створення ЛГБТ-підрозділів

Відзначимо, що раніше в співтоваристві Військові ЛГБТ та наші союзники в Fаcebook говорилося, що нібито в ЗСУ в окрему частину проводять набір фахівців і військових, які дружньо ставляться до ЛГБТ+ спільноти. Повідомляється, що підрозділи виконуватимуть завдання на лінії зіткнення. Для того щоб приєднатися до військовослужбовців, необхідно буде пройти навчання і співбесіду.

"Запрошуємо бажаючих ЛГБТ + людей, військових, фахівців, а також дружніх до ЛГБТ+ спільноти людей, які бажають підписати контракт з однією з мотопіхотних частин ЗСУ. Ваша особистість, як і підрозділ, залишаться в таємниці. Після бойового злагодження підрозділ буде виконувати завдання безпосередньо на лінії зіткнення", - йдеться в повідомленні.

читайте такожУ ЗСУ розгорівся новий скандал через російську мову

Пізніше в співтоваристві Військові ЛГБТ та наші союзники з'явилося спростування публікації про розміщення їхніх серверів в РФ.

У ЗСУ відповіли на фейк РФ про створення ЛГБТ-підрозділів

Нагадаємо, раніше головний епідеміолог Збройних сил України Микола Олим розповів що в зоні ООС велика кількість військових відмовляється від вакцинації.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти