В "Укрзалізниці" спростили купівлю квитків на регіональні поїзди

26 листопада 2021, 18:22
Відтепер пасажирам не потрібно обмінювати в касах бланки замовлення на проїзні документи.
Укрзалізниця
Укрзалізниця змінила правила купівлі квитків на електрички / УНІАН

Державний перевізник "Укрзалізниця" суттєво спростив подорожі для українців. Відтепер пасажирам не потрібно обмінювати в касах бланки замовлення на проїзні документи.

Як зазначається в пресрелізі, раніше купуючи квитки на регіональні потяги, пасажири отримували на пошту бланк замовлення, який потрібно було обміняти в касі на проїзний документ. Із самими бланками до поїздів не пускали.

Також в "Укрзалізниці" нагадали, що найзручніше купувати квитки на потяги через офіційний чат-бот перевізника в месенджерах:

Також в боті можна дізнатися розклад поїздів, подивитися онлайн-табло відправлень і прибуттів місцевого вокзалу і поставити питання.

Чи підвищуватимуть ціни на квитки на поїзди у 2022 році

Наразі в "Укрзалізниці" не планують підвищувати тарифи на пасажирські перевезення. У компанії визнають, що неможливо компенсувати витрати на пасажирські перевезення тільки за рахунок тарифу.

Нагадаємо, що з 29 квітня компанія почала анонсовану раніше планову індексацію тарифів на перевезення пасажирів у внутрішньому сполученні на 2% щомісяця. Дане рішення не перекриє всі витрати на перевезення, але дозволить "Укрзалізниці" інвестувати в сервіс

Раніше Главред вже писав, що "Укрзалізниця" потрапила в гучний скандал через п'яного співробітника, який закрив шлагбаумом шляху і заснув. В результаті утворився величезний затор, а незадоволеним водіям довелося будити залізничника.

Користувачі звернулися до керівництва залізничної компанії з проханням вжити заходів, адже наступного разу "володар шлагбаума" може його не закрити під час наближення поїзда. Своєю чергою в "Укрзалізниці" запевнили, що займаються даною ситуацією.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти