У Мережі показали, як загороджувальні загони РФ розстрілюють беззбройних окупантів

12 червня 2023, 13:51
1999
Кільком окупантам майже вдалося втекти в ліс, проте звідти вискочили озброєні солдати РФ і просто розстріляли втікачів.

Загороджувальні загони
Загороджувальні загони РФ розстрілюють окупантів / t.me/rf200_nooow

Російські окупанти зі спеціально сформованих загороджувальних загонів розстрілюють військових РФ, які залишають свої позиції під натиском ЗСУ і намагаються відступати.

Відповідне відео опубліковано в Telegram-каналі Шукай своїх. При цьому момент розправи встиг зафіксувати з висоти один з українських дронів, обладнаних камерою.

відео дня

Звернемо увагу на те, що семеро російських окупантів кинули свої позиції і без зброї намагалися сховатися в найближчій лісопосадці. Однак з ними розправилися головорізи із загороджувальних загонів РФ.

При цьому окупантам практично вдалося сховатися в лісі, проте звідти вискочили озброєні солдати РФ із загороджувального загону і просто розстріляли втікачів. Судячи з опублікованих кадрів, ніхто з російських солдатів-втікачів не вижив.

Відео розправи загороджувальних загонів РФ над солдатами можна побачити за цим посиланням.

Зазначимо, що про практику застосування загороджувальних загонів окупантами було відомо і раніше. Про це окупанти зізнаються в переговорах між собою, а також розповідають після потрапляння в полон.

При цьому солдати РФ виступають в ролі справжнього гарматного м'яса. Це окремо підтвердили полонені бійці, які здалися нашим солдатам. За їх словами, командування Росії змушувало підлеглих йти в атаку. У разі відмови солдатів просто пристрелили б "дружнім вогнем".

Нагадаємо, раніше в Міноборони розповіли, що росіяни використовують загороджувальні загони, які не дають відступати.

При цьому Росія все більше вдається до практики використання приватних армій, так як регулярні війська мають низький рівень мотивації.

Більше новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти