У РФ з почестями поховали "вагнерівця", засудженого за замовне вбивство

19 лютого 2023, 08:02
43-річний Руслан Джафаров відбував покарання в одній з колонії за замовне вбивство підприємця, а потім вступив до лав ПВК Вагнера.
Руслан Джафаров
Руслан Джафаров ліквідований в Україні / Фото donday.ru

На війні в Україні ліквідований найманець ПВК Вагнер Руслан Джафаров. Чоловік був засуджений за замовне вбивство, але в РФ його поховали як "героя".

Після успішної "денацифікації" в Україні "вагнерівця" представили до нагороди, пишуть російські пропагандистські ЗМІ.

43-річний Джафаров був родом з Білої Калитви Белокалитвинского району Ростовської області.

відео дня

До недавнього часу він відбував покарання в одній з колонії за замовне вбивство підприємця. Однак достроково звільнився для участі у війні проти України.

Похорон ліквідованого окупанта відбувся 13 лютого. На його похоронах була почесна варта з дітей "Юнармії". Крім того, на церемонії показували фільм про загарбника.

Нагадаємо, у Соледарі Донецької області потужним ударом Збройних сил України знищено штаб і польовий склад найманців Вагнера.

Як повідомляв Главред, під Москвою місцеві жителі виявили таємне поховання "вагнерівців", яких з України вивозять фурами. Поховання 22 загиблих найманців виявили жителі селища Фряново (Міський округ Щелково Московської області). Свіжі могили розташовані біля кладовища села Маврино.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти