У прикордонній Курській області обстріляли велике село: вибухи і пожежі

6 червня 2022, 14:50
У країні-агресорі, Російській Федерації, стався масштабний обстріл Курської області - прикордонному регіоні. Цього разу дісталося селу Тьоткіно.
Теткіно, обстріл
У прикордонній Курській області обстріляли Велике село Теткіно, обстріл / ДТРК "Курськ"

Роман Старовойт, губернатор Курської області країни-агресора, РФ, каже, що було обстріляно село Тьоткіно - яке розташоване неподалік від Сумської області України. За його даними, стався мінометний обстріл, головною метою якого був сільський міст.

Згодом губернатор Старовойт опублікував фотографії з розбитим мостом в Теткіно і пошкодженими будівлями цукрового заводу і з пошкодженим залізничним полотном

Далі, як каже губернатор Старовойт, в результаті обстрілу виявився пошкоджений двоповерховий багатоквартирний будинок і прибудови поруч. Зокрема, виявилися пошкоджений дах і вибиті вікна. Плюс згорів легковий автомобіль.

відео дня
У прикордонній Курській області обстріляли велике село: вибухи і пожежі

Є повторні пошкодження і на території цукрового заводу - який і раніше страждав від обстрілів.

Про жертви серед місцевого населення нічого невідомо. Хто саме обстріляв село, губернатор Старовойт не став вказувати.

Однак, досить імовірно, що обстріл влаштувала російська армія - задля того, щоб звалити всю провину в інциденті на українську армію.

читайте такожМешканка Курської області в сказі через "хлопки" і просить Путіна закрити небо

Вибухи в прикордонних областях Росії

Нагадаємо, раніше 1 травня, на території Курської області сталося обвалення залізничного моста. Як говорив губернатор, інцидент трапився на 67-му кілометрі залізничного сполучення "Суджа-Сосновий Бір".

Пізніше Старовойт уточнив, що НП на стратегічному об'єкті було диверсією, через що правоохоронці завели кримінальну справу.

За пару тижнів до цього в Білгородській області (в селі Стара Нелідовка) відбулися потужні вибухи і масштабна пожежа на складі боєприпасів.

Ще трохи раніше було повідомлення про те, що в прикордонному з Україною російському Бєлгороді освітні установи міста виявилися заміновані. Але факт мінування потім не підтвердився.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти