У Польщі хворіти не можна: український заробітчанин розповів про гіркий досвід лікування

17 грудня 2021, 22:30
Щоб потрапити до лікарні потрібно чекати 2 місяці.

Заробітчани
Заробітчанам хворіти не можна / http://actual.today

Українські заробітчани в Польщі не можуть потрапити в лікарню. А якщо і потрапляють до медустанови, то лікування обходиться втридорога, йдеться в сюжеті "5 каналу".

Відзначається, що навіть при наявності страховки в Польщі чекати прийому профільного лікаря доводиться від декількох місяців до року. В іншому випадку вихід один - йти в приватну клініку і платити божевільні гроші.

"Я живу у Великопольському, хотів потрапити до алергололога, щоб провести одну процедуру, деякі тести, скажімо так. Я обдзвонив всі лікарні в напрямку мого сімейного лікаря і найближча дата, коли мене могли прийняти – це через 2 місяці. Висновок - я не хочу чекати. Окей. Тоді я йду в приватну клініку і плачу гроші", - розповів гастарбайтер Андрій Зеланс.

читайте такожВ Анталії померла Українка: консульство шукає рідних дівчиниКрім цього, заробітчани скаржаться на важку працю, від якої опухають руки і неможливо зігнути пальці. Але все ж щорічно з України їде як мінімум 3 млн трудових мігрантів.

Нагадаємо, 81-річний пенсіонер в Італії вбив свою 67-річну доглядальницю з України. Чоловік відрізнявся буйним характером і сварився з працівницею. У підсумку він вистрілив в неї з особистої зброї.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти