В Італії 81-річний пенсіонер вбив свою доглядальницю з України

16 грудня 2021, 17:54
Чоловік нібито відрізнявся буйним характером.
В Італії 81-річний пенсіонер вбив свою доглядальницю з України
Чоловіка заарештували / Обозреватель

В Італії 81-річний пенсіонер застрелив 67-річну доглядальницю з України. Жінка доглядала за ним і його сестрою. Хоча давно не сходилася характером з чоловіком.

Як пише OBOZREVATEL, трагедія сталася 15 грудня в маленькому містечку Торре-Аннунціата (південне передмістя Неаполя). Колишній вчитель математики місцевого ліцею вистрілив в українку з особистої зареєстрованої зброї. Жінка померла ще до приїзду поліції і медиків.

"Сусіди часто чули сварки в цій квартирі. Вони навіть іноді стукали в двері, щоб втихомирити цього старого і допомогти Марії. Він влаштовував скандали через різні дрібниці. Та й з сусідами частенько скандалив", - розповіли знайомі Українки.

відео дня

Італієць пояснив свій вчинок тим, що він був незадоволений, як доглядальниця доглядає за його сестрою і вважав, що вона нібито забирає у нього гроші.

В Італії 81-річний пенсіонер вбив свою доглядальницю з України

Тим часом, всі, хто знав Марію, відгукуються про неї як про добру і порядну жінку. А ось 81-річному Пенсіонеру нібито не могла догодити жодна з доглядальниць. Чоловік був усіма незадоволений, і регулярно влаштовував скандали, іноді навіть з рукоприкладством.

Сестра навздогін братові-вбивці вигукнула, що ніколи його не пробачить.

читайте такожПід час відпочинку в Єгипті за загадкових обставин помер батько екс-нардепаНагадаємо, раніше в турецькій Анталії померла киянка. У зв'язку з цим, консульство України просить допомогти суспільство в пошуках її рідних.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти