У Маріуполі офіцер розвідки жорстко побив і душив підлеглу

5 січня 2022, 09:37
За версією слідства, в Маріуполі офіцер відділу розвідки, роздратований поведінкою підлеглої-старшого матроса, схопив її за шию і жорстко душив.
Рука
У Маріуполі офіцер розвідки жорстко побив і душив підлеглу / flickr.com / Amanda-Jayne Jennings

У Маріуполі взяли під варту на гауптвахту офіцера відділу розвідки за звинуваченням у побитті підлеглої. Про це повідомили представники Спеціалізованої прокуратури з військової та оборонної сфери об'єднаних сил.

Маріупольська спецпрокуратура вже повідомила про підозру старшому лейтенанту у побитті підлеглої (частини 4 статті 426-1 Кримінального кодексу України).

Слідством встановлено, що в одній з військових частин Маріуполя офіцер відділу розвідки, роздратований поведінкою підлеглої - старшого матроса, схопив і душив її за шию, а також бив її по обличчю і голові.

відео дня

"3 січня судом за клопотанням прокуратури обрано офіцера безальтернативного запобіжного заходу-тримання під вартою на гауптвахті строком на 60 діб. Досудове розслідування здійснюється слідчими 3 слідчого відділу (з дислокацією в місті Маріуполь) територіального управління ДБР, розташованому в місті Краматорськ", ‒ зазначили в слідчі спеціальної прокуратури.

читайте такожУ Рівному 7-класник жорстоко побив дівчинку в школі до струсу мозку

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що в Сумській області суд виніс обвинувальний вирок чоловікові. Він скоїв розбійний напад на сім'ю пенсіонерів, прикинувшись при цьому фельдшером.

Пенсіонери погодилися на щеплення. "Фельдшер" замість вакцини вколов пенсіонерам снодійне. Далі він дочекався поки подружжя засне і почав нишпорити в будинку, щоб знайти щось цінне.

Коли 79-річна жінка прийшла до тями, нападник почав наносити їй удари і вимагати гроші. Не отримавши бажаного, він прихопив з собою мобільний телефон і банківську карту, а тікаючи підпалив веранду, щоб приховати свій злочин.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти