У Лисичанську дівчина, яка рік тому співала про вільну Україну, радісно зустрічає окупантів

4 липня 2022, 13:22
У 2021 році ця ж дівчина з Лисичанська співала кавер на пісню Rampampam про вільну та єдину Україну на честь 30-річчя незалежності нашої країни.
Зрадниця України з Лисичанська
Зрадниця України з Лисичанська зі сльозами на очах зустріла російських загарбників / скріншот

У Мережі з'явилося відео зі зрадницею України з Лисичанська. У минулому році дівчина співала патріотичну пісню до Дня Незалежності України, а в 2022-му - з посмішкою і сльозами щастя зустрічала російських окупантів у своєму місті, заявивши, що чекала на них з 2014 року. Відео опублікував Telegram- канал "Боже, яке кончене".

"Нарешті ми вас дочекалися. Чекали вас ще з 14-го року. Ми їздили в Росію, але вирішили повернутися. Дім же", - заявила дівчина з Лисичанська путінським солдатам, коли вони захопили місто і почали знімати на камеру місцевих жителів.

У 2021 році ця ж дівчина співала кавер на пісню Rampampam про вільну та єдину Україну на честь 30-річчя незалежності країни.

відео дня

У коментарях українці гнівно відреагували на дії мешканки Лисичанська. Деякі вважають, що її могли змусити вітати російських солдатів під дулом автомата, інші ж кажуть, що емоції дівчини виглядають щирими.

"Шкода, що за таких наші хлопці гинуть", "Дуже соромно за таких людей", "покарання небесне їх наздожене, особливо від наших партизанів", " дівчинка хотіла стати зіркою. Стала зіркою пропагандистських роликів", "ганьба", – написали у коментарях.

У Лисичанську дівчина, яка рік тому співала про вільну Україну, радісно зустрічає окупантів
У Лисичанську дівчина, яка рік тому співала про вільну Україну, радісно зустрічає окупантів

Захоплення Лисичанська військами РФ

3 липня росЗМІ повідомили, що міністр оборони Росії Сергій Шойгу доповів президенту країни-агресора Володимиру Путіну про окупацію всієї Луганської області. За його словами, російська армія повністю контролює Лисичанськ.

До вечора 3 липня в Генштабі заявили, що Сили оборони України після важких боїв за Лисичанськ ухвалили рішення вийти з міста. У ворога серйозна перевага у важкому озброєнні та чисельності особового складу. Подальша оборона міста могла б призвести до фатальних наслідків. Для збереження життя українських військових було вирішено покинути місто. Лисичанськ бал останнім великим населеним пунктом Луганщини, який був під контролем України.

Пізніше президент Володимир Зеленський у своєму зверненні заявив, що Україна обов'язково поверне окупований Лисичанськ і перетворить всі доповіді росіян щодо захоплення Луганської області в прах.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти