У Херсонській області йдуть жорстокі бої, але говорити про звільнення міст зарано - депутат облради

15 листопада 2022, 16:08
Поки йдуть бої на Лівому березі Дніпра в Херсонській області - депутат облради Сергій Хлань повідомив, що рано говорити про звільнення міст
Хлань, Херсонщина
У Херсонській області йдуть жорстокі бої, але говорити про звільнення міст рано-депутат облради / колаж фото УНІАН

На Херсонщині російські окупанти ведуть жорстокі бої з ЗСУ в районі лівого берега Дніпра. І на даним момент прямо стверджувати про звільнення населених пунктів в цьому районі поки ще не час, про це в рамках брифінгу повідомив депутат Херсонської облради Сергій Хлань.

"Поки можемо говорити тільки про правобережну частину Херсонщини, про місто Херсон. Про Олешки, Каховку, Нову Каховку поки рано говорити. Там ще немає офіційної інформації", - сказав він.

Депутат облради особливо нагадав - він раніше вже повідомляв про те, що з'явилося біля кінотеатру "Юність" в Новій Каховці замайорів прапор України.

"Деякі по-різному сприйняли цю інформацію. Так само і в Каховці з'явилися нові прапори. Але поки інформації щодо звільнення і контролю цих населених пунктів нашими Збройними силами ще немає. Хоча відомо, що бої на Лівому березі тривають. І я думаю, що ми все — таки дочекаємося офіційної інформації наших Збройних сил", - підсумував він.

ЗСУ звільнили Херсон

Сили оборони України 11 листопада увійшли до Херсона, який з 3 березня перебував під окупацією Росії. У місті з'явилися українські прапори. Місцеві жителі з радістю і щастям зустрічали українських військових.

Увечері того ж дня президент Володимир Зеленський заявив, що першими до Херсона зайшли спеціальні підрозділи Збройних сил України. За його словами, Україна звільняє Херсон. Також він додав, що армія продовжить деокупацію інших захоплених територій.

Секретар РНБО Олексій Данілов сказав, що Україна не має наміру йти на сценарій нібито "заморозки війни" після звільнення Херсона. За його словами, ЗСУ продовжать виконувати поставлені командуванням завдання і звільняти окуповані Росією українські землі.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти