У Херсоні посіпака росіян Сальдо побризкав мріями про захоплення Очакова і Миколаєва

6 червня 2022, 12:56
Зараз Очаків контролюється ЗСУ, які і блокують вихід кораблям з Дніпро-Бузького лиману, що і викликає безсилу злобу у окупантів і їх поплічників.
Сальдо, Очаків
У Херсоні поплічник росіян сальдо побризкав мріями про захоплення Очакова / колаж УНІАН

Призначена окупантами "влада" Херсонщини бажають захопити місто Очаків ‒ Миколаївська область) - для того, щоб отримати доступ до акваторії Чорного моря. Таке повідомлення опублікував на своїй сторінці в месенджері Telegram прессекретар керівник Одеської обласної військової адміністрації Сергій Братчук.

Зокрема, з такою гранично нахабною вимогою виступив відомий колаборант і поплічник окупантів Володимир Сальдо. Зрадник бажає відновити судноплавство в районі портів Херсонської області. Оскільки зараз Очаків контролюється ЗСУ, які і блокують вихід кораблям з Дніпро-Бузького лиману.

Більше того, Сальдо каже, що окупантам потрібно максимально швидко захоплювати і Миколаїв.

відео дня

"Хочемо порадити колаборанту Сальдо починати думати не про захоплення нових міст, а про те, куди бігти з Херсона після деокупації", - сказав Братчук.

читайте також"Просять Путіна повернутися додому": бойовики з " "ДНР" (террористическая организация. - ред.) " плачуться через потужну атаку ЗСУ під Херсоном

До того повідомлялося, що в тимчасово окупованому Херсоні російські агресори призначили нового "мера" і "голову облдержадміністрації". В окупованому Херсоні російські загарбники призначили нового мера та голову ОДА.

"Міським головою" став Олександр Кобець, а "губернатором" – Володимир Сальдо.

Пізніше в Херсоні розстріляли помічника Сальдо-Павла Слободчикова. Він був убитий у власному автомобілі, повідомив журналіст Денис Казанський.

"Чи то Слободчиков чимось не догодив своїм господарям-росіянам. Чи то його знищило українське підпілля. Поки невідомо. Але ясно одне - доля колабораціоніста завжди незавидна", - зазначив журналіст.

Дивіться новини Херсона онлайн

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти