У Харкові новорічна гірлянда покалічила дитину

16 грудня 2021, 16:20оновлено 16 грудня 2021, 16:50
Дівчинка схопилася руками за включену гірлянду і отримала опіки долонь.
гірлянда
Новорічна гірлянда / pixabay

У Харкові 12-місячна дитина отримала сильні опіки рук. Як повідомляє Харківське районне управління поліції №1, дівчинка схопилася за включену гірлянду.

Інцидент стався в Київському районі Харкова.

Встановлено, що 25-річна мати перебувала вдома зі своєю однорічною дитиною. На мить жінка відволіклася і недогледіла за дитиною, а дівчинка схопилася руками за включену гірлянду і отримала опіки долонь.

"Щодо матері поліцейські ювенальної превенції Харківського районного управління поліції №1 склали протокол про адміністративне правопорушення за ч. 1 ст. 184 (невиконання батьками або особами, які їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей) кодексу України Про адміністративні правопорушення", - відзначити у поліції.

Правоохоронці ще раз нагадали батькам, щоб стежили за дітьми, щоб вони не торкалися увімкнених гірлянд та не гралися під ялинкою.

читайте такожУ Полтаві 2-річна дитина повернулася з садка з розрізаним язиком, хлопчикові наклали п'ять швів

Як повідомляв Главред, в селі Стасі Диканського району Полтавської області в дитячому садку двоє виховательок під час тихої години замотали 4-річній дівчинці руки і ноги скотчем, а також заклеїли рот. Інцидент з 4-річною Ніколь Скачко стався 11 листопада під час тихої години.

Мати дитини написала заяву в поліцію, але в дитсадку все заперечують. А виховательок, які знущалися над дитиною, від роботи ніхто не усував.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти