У Черкасах правоохоронці врятували немовля, яке ледь не загинуло від рук горе-матері

20 листопада 2021, 14:56
Дитину від матері забрали до лікарні.
У Черкасах правоохоронці врятували немовля, яке ледь не загинуло від рук горе-матері
У Черкасах горе-мати заснула на немовляті / facebook.com/aleksandr.kokoba

У Черкасах патрульні вчасно прибули на виклик стурбованої місцевої жительки та врятували малюка, на якому заснула п'яна мама. На той час обличчя дитини забарвилося в бурий: дитині не вистачало кисню.

До черкаських правоохоронців звернулася мати жінки, яка розповіла, що її дочка постійно зловживає алкоголем, а також нехтує доглядом за новонародженою дитиною. Крім того, горе-мати неодноразово погрожувала насильством дитині, якій ще не виповнилось й місяця.

Патрульні прибули на виклик. У квартирі вони виявили нетверезу жінку, яка спала на дитині. "Новонароджений хлопчик перебував у безпорадному стані з бурим кольором обличчя, скоріш за все йому не вистачало кисню", – йдеться в повідомленні.

відео дня

У команді правоохоронців була старший лейтенант поліції Юлія Шагієва, яка теж виховує дитину. Вона оперативно зреагувала та врятувала хлопчика. Крім того, поліцейська нагодувала дитину, викупала й переодягла в чисте.

На місце події викликали службу у справах дітей, ювенальну превенцію та медиків. Дитину від матері забрали до лікарні.

Мати кинула 9 дітей у Кривому Розі

Раніше Главред вже писав, що в Кривому Розі мати залишила своїх 9 дітей з речами та свідоцтвами про народження під будівлею міської ради. Сама ж жінка пішла зі своїм співмешканцем нібито шукати місце, де вони житимуть

Як розповідає бабуся дев'ятьох онуків, багатодітна сім'я тривалий час стояла в черзі, щоб безплатно отримати житло, але ніхто не відгукнувся.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти