У центрі Києва націоналісти заблокували групу "тітушок Ківи"

10 лютого 2021, 16:45оновлено 10 лютого 2021, 17:17
Свої дії активісти Нацкорпусу пояснюють тим, що силові загони під кураторством "ОПЗЖ" готуються дестабілізувати ситуацію в Україні.
Корпус
У центрі Києва націоналісти заблокували групу" тітушок Ківи " / скріншот з відео

На Тверському тупику в столиці України велика група активістів радикально-націоналістичної партії Національний корпус заблокувала об'єкт, в якому знаходяться активісти організації" Патріоти за життя", яких очолює нардеп від Партії ОПЗЖ Ілля Ківа.

Як повідомляється в Telegram-каналі Нацкорпуса, активісти політсили прийшли блокувати "озброєних тітушок-бойовиків Ківи-Медведчука "

Крім того, активісти ведуть стрім з місця подій. Учасники активно розташувалися під парканом будівлі. На місці інциденту чергують безліч правоохоронців.

"Нам стало відомо, що силові загони під кураторством "ОПЗЖ" готуються дестабілізувати ситуацію в Україні. Під виглядом підтримки закритих телеканалів Zik, "112 Україна" і NewsOne в Київ стягнули групи бойовиків", — пізніше повідомили на сайті Нацкорпусу.

Досить скоро поліцейські почали затримувати членів організації Патріоти за життя.

Сам Ківа прокоментував події у своїй традиційно-образливій манері. Він стверджує, що члени організації Патріоти за життя зібралися до Києва на спортивні збори.

"Повії ложкомийника Білецького, намагаються зірвати спортивні збори та змагання ГО "Патріоти За життя" в м.Києві, чергова провокація повій", - написав нардеп на своєму каналі в Telegram.

У центрі Києва націоналісти заблокували групу "тітушок Ківи"

читайте такожНа Рівненщині сталися сутички між активістами "Нацкорпусу" та "тітушками" Іллі Ківи

Нагадаємо, раніше повідомлялося:

  • Восени 2020 року в Одеській області на території однієї з баз відпочинку проходила конференція ОПЗЖ, в ході якої стався конфлікт і зіткнення націоналістів з поліцією.
  • Пізніше поліцейські затримали кілька десятків членів організації Патріоти за життя.
  • Влітку того ж року біля Люботина Харківської області невідомі напали на мікроавтобус, в якому їхали соратники нардепа від ОПЗЖ Іллі Ківи – члени громадського руху Патріоти – за життя, постраждали три людини. Пізніше була затримано групу підозрюваних у скоєнні нападу.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти