Новий компромат на Киву: стало відомо, за що нардеп обматюкав журналістів у Раді

7 лютого 2021, 14:56
Спливли скандальні факти про бізнес нардепа Іллі Киви.
Ківа
Ілля Кива / УНІАН

Журналісти проекту Bihus.info оприлюднили нове відео з розслідуванням, що стосується народного депутата від опозиційної платформи - за життя Іллі Киви.

В матеріал підкреслюється, що Кива вказав у декларації отримання доходу від здачі майна в оренду майна компанії Сіквел (здача в оренду макухової ями площею 400 м2).

Нове розслідування базувалося на операції СБУ, яка викрила конвертаційний центр з оборотом в 15 млрд грн. Під час обшуків співробітники спецслужби знайшли близько 600 печаток, які належали фіктивним підприємствам. Серед них була і печатка компанії.

Ця фірма зареєстрована у Львові, але за місцем реєстрації та за іншими адресами журналісти нічого не знайшли. З'ясувалося, що власник був підставним, адже йому запропонували оформити фірму, за це він отримав 500 грн.

Надалі журналісти також з'ясували, хто був першим власником фірми, ним виявився Олександр Попивший. З його профілю в Однокласниках випливає, що чоловік проживає на окупованій території Луганської області.

читайте також"Погрожували дати в морду": соратник Киви розповів про бійку в Раді

Коли журналісти хотіли взяти коментар у самого Киви з приводу його зв'язку з конвертаційним центром і жителем "ЛНР", той обматюкав їх.

Журналіст підійшов до нардепа і поставив питання про відмивання грошей через конвертаційні центри.

"Я знаю, що ваш керівник пі***ас і гомосексуаліст (керівник проекту Bihus.info Денис Бігус - ред) ... ви є пособником пі***аса... ви займаєтеся дешевим пи***жем і провокаціями", — сказав Ківа.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти