У бою загинув український художник, скульптор і музикант: окупанти відібрали батька у трьох дітей

7 квітня 2023, 20:30
1470
З перших днів війни Антон Дербілов намагався потрапити до лав ЗСУ.
Загиблий Герой
Загиблий Герой / facebook.com/5brigadeNGU

На Донбасі загинув відомий український художник Антон Дербілов з позивним "Патрік".

Воїна не стало в результаті мінометних обстрілів 6 квітня, повідомили на сторінці 5 Слобожанської бригади НГУ, де з лютого 2022 року служив Дербілов.

Захисник загинув у бою за місто Кремінна Луганської області внаслідок мінометних обстрілів. Герой отримав поранення несумісні з життям і помер на полі бою зі зброєю в руках.

відео дня

З перших днів війни Дербілов намагався потрапити до лав ЗСУ, а вже 26 лютого він вступив до 5-ї Слобожанської бригади НГУ. Герой у складі свого підрозділу брав участь у Харківському контрнаступі. До повномасштабної війни Дербілов був людиною творчості, який створював скульптури, грав на укулеле, танцював фламенко.

За життя солдат був відзначений медалями "За хоробрість у бою", "Незламним героям російсько-української війни" і за "Доблесну службу". Антон Дербілов загинув у віці 43 років, без батька залишилося троє дітей.

Як повідомляв Главред, у кривавій боротьбі за свободу і незалежність України загинув талановитий музикант, диригент і артист оркестру Костянтин Старовицький, якому було всього 40 років. Смерть знайшла захисника на Краматорському напрямку.

Також у бою з російськими окупантами загинув херсонець Андрій Мехряков з позивним "хутро". До повномасштабного вторгнення країни-агресора РФ він був діджеєм в одному з херсонських клубів і виступав під творчим псевдонімом Dj Apache.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти