Сиротами залишилися 8 дітей: на фронті загинув захисник України із Закарпаття

7 квітня 2023, 12:18
1375
44-річний Іван Богдан понад рік тому поховав дружину. Чоловік з перших днів повномасштабного вторгнення країни-агресора РФ обороняв рідну землю.
Іван Богдан
Іван Богдан став на захист України з перших днів вторгнення / Фото mukachevo.net, PMG.ua

На війні в Україні загинув 44-річний батько вісьмох дітей Іван Богдан. Чоловік з перших днів повномасштабного вторгнення країни-агресора РФ обороняв рідну землю. Захисника провели в останню путь 3 квітня на Закарпатті.

Про загибель захисника 29 березня повідомили на офіційному сайті Полянської громади. Зазначалося, що Іван Богдан загинув у запеклому бою з окупантами.

Попрощатися із захисником у Свято-Михайлівському православному храмі прийшли сотні жителів села Родниківка Полянської громади Мукачівського району, рідні, друзі та побратими, повідомляє mukachevo.net. Останній шлях воїна односельці встелили квітами.

відео дня

Як розповів настоятель храму протоієрей Володимир Воронич, Герой був батьком вісьмох дітей та понад рік тому поховав дружину.

Церемонія прощання
Церемонія прощання із захисником України / Фото mukachevo.net
На Закарпатті попрощалися з Іваном Богданом
На Закарпатті попрощалися з Іваном Богданом / Фото mukachevo.net

Іван Богдан народився 9 листопада 1978 року, жив у Родниківці.

Як повідомляв Главред, у кривавій боротьбі за свободу і незалежність України загинув талановитий музикант, диригент і артист оркестру Костянтин Старовицький, якому було всього 40 років. Смерть знайшла захисника на Краматорському напрямку.

Також у бою з російськими окупантами загинув херсонець Андрій Мехряков з позивним "Мех". До повномасштабного вторгнення країни-агресора РФ він був діджеєм в одному з херсонських клубів і виступав під творчим псевдонімом Dj Apache.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти