Умови на переговорах з Росією диктуватиме Україна - радник глави ВП Подоляк

26 лютого 2022, 08:42оновлено 26 лютого 2022, 13:50
564
Також, за словами Подоляка, після сьогоднішньої ночі стало зрозуміло, у кого які сили і як будуть розвиватися події далі.
Михайло Подоляк
Михайло Подоляк / Скріншот

Радник глави Офісу президента Михайло Подоляк розповів про переговори з Росією щодо припинення військових дій на території України. Він вважає, що позиції в цьому переговорному процесі будуть інакші, і умови диктуватиме Україна.

"Будь-яка війна закінчується переговорним процесом, але я думаю, що позиції в цьому переговорному позиції будуть інші. Це будуть позиції, які диктуватиме Україна. Вона буде виставляти умови того, що буде відбуватися далі, в тому числі в Донецькій і Луганській областях", - заявив Подоляк в ефірі 1+1.

Також, за словами Подоляка, після сьогоднішньої ночі стало зрозуміло, у кого які сили і як будуть розвиватися події далі.

"Короткостроковий прогноз - наростатиме істерика російського керівництва Збройних Сил РФ. Вони спробують завдати поразки цивільній інфраструктурі деяких наших міст. Зрозуміло, що ми їм завадимо, але це буде класична істерика людей, які планували бліцкриг і його не отримали", - додав радник глави ОП.

Раніше Подоляк назвав найнебезпечніші напрямки. За його словами, ніч 26 лютого була важкою, але окупанти не змогли домогтися ніякої тактично-оперативної переваги над Збройними силами України.

читайте такожЗСУ збили ще один Іл-76 РФ: у Києві розгорнулися запеклі бої

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти