Україна наполягає на повному ембарго на нафту і газ з Росії

27 лютого 2022, 21:28
Ми наполягаємо на повному ембарго на російську нафту і газ. Купувати їх зараз - значить платити за вбивство українських чоловіків, жінок і дітей.
Україна наполягає на повному ембарго на нафту і газ з Росії
Україна наполягає на повному ембарго на енергоносії з РФ

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба окреслив наступний напрямок санкційного удару проти Росії. Україна наполягає на повному ембарго на енергоносії з РФ, йдеться в пості Кулеби у Twitter.

"Ми наполягаємо на повному ембарго на російську нафту і газ. Купувати їх зараз-значить платити за вбивство українських чоловіків, жінок і дітей. Я вітаю перші рішучі кроки низки європейських держав у цьому відношенні і закликаю інших діяти рішуче і без зволікання", - написав очільник МЗС.

З таким закликом президент України Володимир Зеленський виступив ще 24 лютого на надзвичайному засіданні Європейської Ради. Він заявив, що європейські країни повинні негайно відключити Росію від SWIFT і накласти ембарго на торгівлю нафтою і газом.

відео дня

Нагадаємо, у Сумській області місцеві жителі зустріли колону окупаційних російських військ "коктейлями Молотова". У якийсь момент бензовоз РФ піддався атаці "коктейлями Молотова". Стався яскравий спалах. Цей епізод викликав захоплені коментарі місцевих жителів.

Також військовослужбовцям, які тримають зброю в руках, платитимуть по 100 тисяч гривень на місяць. Така сума буде виплачуватися, поки не завершиться війна, заявив сьогодні президент Володимир Зеленський.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти