Головна мета російської агресії: знищити владу України і особисто Зеленського - Подоляк

25 лютого 2022, 10:52
За словами Михайла Подоляка, радника керівника ОПУ, основна мета російського військового вторгнення-фізичне знищення президента Зеленського.
Володимир Зеленський
Володимир Зеленський / Reuters

Радник керівника офісу президента Андрія Єрмака Михайло Подоляк назвав головну мету російської військової агресіїфізично знищити владу України і безпосередньо президента Володимира Зеленського.

"Головне, про що я хочу сказати на сьогодні вже зрозумілий сценарій, базовий, фундаментальний сценарій спецоперації РФ. Єдина мета - зайти до Києва і знищити керівництво України, знищити особисто президента Володимира Зеленського. Тільки це є метою спецоперації. Тому йде такий шалений тиск саме на Київ", - розповів Подоляк під час екстреного спільного брифінгу.

читайте такожЗСУ ведуть важкі бої, на деяких напрямках вдалося відкинути ворога - Подоляк

відео дня

Нагадаємо, раніше президент Володимир Зеленський повідомив, що Збройні Сили України зараз ведуть важкі бої. Ворог вже зазнав втрат, і їх буде ще більше, адже вони прийшли на нашу землю, заявив очільник української держави.

Нагадаємо, у МВС відзвітували, яка ситуація в областях України. Відзначається, що військові РФ атакували не тільки підрозділи на кордоні, а й об'єкти в містах України.

Також повідомлялося, що російські війська вдарили по військовій частині у селі Липецьке в Одеській області - в результаті цього загинули 18 осіб. Також є поранені. Розбір завалів ще триває.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти