"Вимагаю мільярд євро компенсації": працівник Укрпошти захотів грошей за примусову вакцинацію

14 жовтня 2021, 12:57
Співробітник вимагає гарантувати йому виплату компенсації в розмірі мільярда євро в разі побічних ефектів після вакцинації від коронавірусу COVID-19.
Укрпошта
Вантажівка Укрпошти / УНІАН

Співробітник Укрпошти відправив листа гендиректору даної держкомпанії Ігорю Смілянському і зажадав, щоб його не примушували до вакцинації проти коронавірусу COVID-19. А в разі, якщо його вакцинують примусово (з побічними ефектами) —то компанія повинна буде виплатити 1 мільярд євро компенсації. Фотокопію листа Смілянський виклав на свою сторінку в Facebook.

У листі зазначено, що примусова вакцинація неприпустима і заяви керівництва про відсторонення від роботи і позбавлення заробітної плати, премій без щеплення — протизаконні. У зверненні йдеться, що Смілянський таким чином змушує співробітників брати участь у "випробуваннях експериментальної вакцини".

Співробітник вимагає гарантувати йому виплату компенсації в розмірі мільярда євро в разі побічних ефектів (безперервного пронизливого крику і високої температури тіла), або ускладнень протягом року після вакцинації від коронавірусу.

відео дня

У відповідь Смілянський написав з іронією-мовляв, закінчує робочий тиждень на позитиві і зрозумів, "навіщо топ-менеджерам така висока зарплата".

"Для того, щоб якщо що, я міг виплатити мільярд євро відшкодування співробітнику, який тільки на таких умовах згоден вакцинуватися. Загалом, тепер я знаю чому політики та експерти кричать на різних шоу – це у них побічний ефект від щеплення. У вас може виникнути питання - чому лист надруковано на друкарській машинці? Я теж його собі задав. А потім зрозумів. Це щоб Білл Гейтс, випадково через Microsoft Word не чіпував його. Так що нас так просто не візьмеш", - написав гендиректор Укрпошти.

'Вимагаю мільярд євро компенсації': працівник Укрпошти захотів грошей за примусову вакцинацію
'Вимагаю мільярд євро компенсації': працівник Укрпошти захотів грошей за примусову вакцинацію

читайте такожМер Івано-Франківська доручив знайти роги та копита у секретаря міськради після щеплення від COVID-19

Нагадаємо, раніше адміністрації шкіл у Києві отримають право самостійно усувати від роботи вчителів без збереження зарплати, які відмовилися вакцинуватися від коронавірусу COVID-19, заявив заступник мера столиці Валентин Мондрієвський.

Відсоток людей, що мають протипоказання до введення вакцини від COVID-19, дуже маленький, заявив головний санітарний лікар України Ігор Кузін. За його словами, є так звані абсолютні медичні протипоказання-ситуації, коли вакцину ні в якому разі не вводять людині.

"Така ситуація виникає, коли у людини є гіперчутливість - непереносимість одного з компонентів препарату", - сказав він.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти