Танк згорів як сірник: бійці ЗСУ влучно знищили техніку окупантів з гаубиці М777

7 червня 2022, 10:31
Самі українські військові чітко прокоментували свою відмінну і своєчасну роботу максимально просто, в дусі того, що"зараз воює вся Україна".
Гаубиця
Бійці ЗСУ влучно знищили техніку окупантів з гаубиці М777 / колаж ua.depositphotos.com і "Вікіпедія"

В українському сегменті всесвітньої мережі було опубліковано видовищне відео "Вогняної" роботи по окупантах, яку провели артилеристи ЗСУ за допомогою новітньої американської гаубиці M777. Відповідний ролик на своїй сторінці в месенджері Telegram опублікував український журналіст Віталій Глагол.

У відео добре видно, як танк миттєво запалав і згорів як сірник.

До того січеславські десантники ЗСУ показали, як знищують російських окупантів у Донецькій області. Техніка російських окупантів регулярно спалахує і яскраво горить. А потім швидко перетворюється на металобрухт. Цього разу гарно спрацювали воїни 25-ї окремої повітряно-десантної Січеславської бригади десантно-штурмових військ ЗСУ.

відео дня

"Противник виробляє артилерійський обстріл наших позицій з метою вибивання десантників, але ці спроби безуспішні", – розповів один з військовослужбовців бригади.

читайте такожЗСУ знищили вогневу позицію реактивної артилерії Росії

Нагадаємо, раніше українські бійці точним ударом знищили на Чернігівщині окупантську самохідну гаубицю 2С3"Акація". Після вдалої атаки ЗСУ на місці гаубиці залишилася лише купа обгорілого металобрухту. Саме з цієї гаубиці, кажуть українські бійці, російські окупанти обстрілювали Чернігів.

До того військовослужбовці українських Сил спеціальних операцій захопили кілька російських бронетранспортерів і гаубицю МСТА-Б з усім боєкомплектом.

"Кілька одиниць ворожої техніки захопила група ССО України під час виконання спеціальних завдань. Зокрема, мова йде про гаубицю МСТА-Б і кілька БТР. ССО продовжують полювання за особливими і цінними трофеями", - написало командування ССО в Facebook.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти