Такого не знімуть у Форсажі: у Дніпрі автоугонщик ховався від поліції в туалеті

3 жовтня 2021, 19:02
Чоловік із пістолетом забіг до чужої квартири і закрився в туалеті.
Такого не знімуть у Форсажі: у Дніпрі автоугонщик ховався від поліції в туалеті
У Дніпрі гонитва за автовикрадачем отримала несподіваний фінал / facebook.com/dnipropolice

У Дніпрі чоловік на викраденому автомобілі намагався втекти від копів та ледь не збив пішохода. Коли сховатися від правоохоронців на авто виявилося неможливо, громадянин спробував втекти. Але і цього у нього не вийшло зробити.

Інцидент стався в Соборному районі міста. Там чоловік намагався викрасти автомобіль Audi. Коли правоохоронці отримали інформацію про транспортний засіб, вони змогли відстежити його по камерах "Безпечне місто", повідомили в пресслужбі патрульної поліції області.

Патрульним поліціянтам вдалося по місту визначити викрадену машину, але чоловік, помітивши вартових закону, кинувся тікати. На одній з вулиць правоохоронці загнали зловмисника в глухий кут. Той заїхав в один з дворів міста на пристойній швидкості, міг збити людину, але обійшлося без жертв. Зрозумівши, що йому вже не виїхати на машині, викрадач залишив транспортний засіб й забіг в житловий будинок.

відео дня
Такого не знімуть у Форсажі: у Дніпрі автоугонщик ховався від поліції в туалеті
Поліцейські затримали зловмисника. У нього виявили пістолет. / facebook.com/dnipropolice

Чоловік вискочив з авто, забіг в найближчий під'їзд на вулиці Абхазькій й подзвонив у двері однієї з квартир. Коли господарі йому відкрили, він увірвався в приміщення і закрився в туалеті.

"Під час поверхневої перевірки у 25-річного громадянина виявили ключі від автомобіля Audi, предмет, схожий на пістолет, посвідчення водія, яке йому не належить. На місце події інспектори викликали слідчо-оперативну групу для з'ясування всіх обставин події", – додали в патрульній поліції області.

читайте такожВикрали автомобіль - що робити в першу чергу

Раніше Главред вже писав, що п'яний чоловік у Вишгороді не придумав нічого кращого, ніж сісти з пістолетом за кермо та вдерти від поліціянтів При цьому зловмисник як мінімум вісім разів стріляв у копів – але нікого не зачепив.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти