Стріляв та погрожував ТЦК: скандального сина вінницької судді затримали

4 січня 2024, 19:21
Син судді з Вінниці "прославився" скандальними відео, де стріляє з пістолета, погрожує ТЦК та виражає неповагу до держслужбовців.
Стріляв та погрожував ТЦК: скандального сина вінницької судді затримали
Син судді з Вінниці записує відео, де стріляє з пістолета і погрожує працівникам ТЦК / Колаж: Главред, фото: t.me/vkukraine

Поліцейські та спецпризначенці КОРДу затримали скандального мажора та сина колишньої судді Алли Чезганової. Син Чезганової "прославився" відео, де стріляє з пістолета, погрожує працівникам ТЦК та виражає неповагу до посадовців. Про це повідомив "Військовий кур'єр".

У мережі з'явилося відео, на якому чоловік погрожує правоохоронцям та працівникам ТЦК і СП щодо мобілізації. Особою, що зухвало поводила себе на відео, виявився Дмитро Чезганов - син колишньої судді з Вінниці Алли Чезганової.

За інформацією "Військового кур'єра", Чезганову 29 років. Незважаючи на свою нахабну поведінку, чоловік не став об'єктом уваги місцевих ТЦК. Однак через свої дії і стрілянину ним вже зайнялись правоохоронці.

відео дня

"Чезганова затримали поліцейські разом із спецпризначенцями КОРДу. Окрім пістолета у сина екс-судді ще виявили кілька гранат і запалів до них. Тепер мажору загрожує до 7 років позбавлення волі", - повідомили ЗМІ.

Син екссудді "прославився" своїми провокаційними вчинками, які потрапини на відео. Окрім стрілянини та погроз ТЦК, він показував нецензурні знаки в адресу СБУ, поліції, депутатів ВР та президента. У відео Чезганов співає під гітару та висловлює неприязнь до конкретних осіб.

Наразі сторінка Дмитра Чезганова в Інстаграм недоступна. Його мати, Алла Чезганова, залишила посаду у 2017 році. До цього вона працювала суддею Замостянського районного суду у Вінниці протягом багатьох років.

Нагадаємо, український боксер Василь Ломаченко закликав молитися за російських окупантів та виклав фото з фільму "Людина божа" на своїй сторінці в Instagram. Фільм розповідає про життя святого Нектарія Егінського у Греції.

Також співробітники Служби безпеки України та Нацполіції затримали у Полтаві фітнес-тренера та блогера, який публічно ображав українських військових, насміхався над їх травмами та плюнув у ветерана ЗСУ. Він виявився палким прихильником кремлівських наративів..

Як повідомляв Главред, у новорічну ніч у Черкасах було запущено салют, організатором якого виявився громадянин РФ. Його вже вдалося знайти, повідомили у Нацполіції.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти