Стогони поранених і кров на асфальті: на Запоріжжі окупанти РФ влаштували розбірки

12 серпня 2023, 14:47
З'ясування стосунків між російськими окупантами закінчилося взаємною стріляниною.
кадировці
"Кадирівці" влаштували розбірки з осетинами / Колаж: Главред, Фото: zonawar.ru, kavkazplus.com

На окупованих РФ територіях Мелітопольського району Запорізької області російські окупанти влаштували з'ясування стосунків із застосуванням вогнепальної зброї.

Стрілянина сталася в районі захопленої окупантами Михайлівки. Про це йдеться в повідомленні Telegram-каналу "Запоріжжя. Інформ".

Підкреслюється, що в збройних розбірках взяли участь кавказці – осетини і "кадировці". Таку інформацію озвучили місцеві жителі.

відео дня

При цьому з'ясування стосунків між російськими окупантами закінчилося взаємною стріляниною.

Водночас місцеві жителі відзначають, що чули постріли протягом не менше півгодини. А в результаті розбірок є вбиті окупанти.

"Вночі в Михайлівці чули стрілянину близько 30 хвилин. Потім стало відомо, що у "кадирівців" і осетин були розбірки в центрі міста. Деякі люди чули стогін поранених, а вранці там кров з асфальту змивали. Кажуть, що чимало 200-х відвезли з місця перестрілки", - йдеться в повідомленні.

Screenshot
Окупанти влаштували криваві розбірки / t.me/info_zp

Раніше повідомлялося, що у Маріуполі підірвали казарми з кадировцями. Удар по казармах кадировців було завдано в тимчасово окупованому Маріуполі Донецької області, розповів радник мера Маріуполя Петро Андрющенко.

Нагадаємо, ЗСУ розбили тільки прибулих в Бахмут кадировців. Впроваджений агент військового руху українців і кримських татар "АТЕШ" повідомив про великі втрати "кадирівців" в околицях Бахмута.

Більше новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти