Супутниця власника 112 Україна і NewsOne потрапила до Миротворця

6 лютого 2021, 23:16
На сайті зазначено, що Наталія Лавренюк є власницею компанії, що видобуває нафту у Ханти-Мансійському автономному окрузі РФ.
Санкції України Козаку поки не завдали серйозної шкоди Козаку-журналіс
Анкета Наталії Лавренюк (ліворуч) опинилася на сайті Миротворець / Радіо Свобода / Схеми

Цивільна дружина нардепа від ОПЗЖ Тараса Козака Наталія Лавренюк потрапила до бази сайту Миротворець. Сайт називає її пособником російських окупантів, особою, причетною до їх фінансування, і порушницею закону про громадянство у зв'язку з отриманням другого громадянства. Лавренюк є власницею компанії НЗНП Трейд, яка реалізує вивчення, розвідку і видобуток нафти у Ханти-Мансійському окрузі, зазначено в її анкеті на Миротворці..

З посиланням на програму схеми автори сайту відзначають, що Лавренюк має російське громадянство і супроводжує Козака під час його відряджень як мінімум з 2005 року. У декларації депутат Лавренюк не вказав.

Супутниця власника 112 Україна і NewsOne потрапила до Миротворця

У розділі контакти вказано її цивільного чоловіка, народного депутата від ОПЗЖ Тараса Козака і парламентарія Віктора Медведчука.

Нагадаємо, програма Схеми 5 лютого опублікувала розслідування, в якому йдеться про те, що значна частина активів Козака записана на його цивільну дружину Наталію Лавренюк. Журналісти дізналися, що в березні минулого року вона придбала дорогу квартиру в центрі Москви, вартість якої оцінюється в 13 мільйонів доларів. По сусідству живуть прем'єрміністр РФ Михайло Мішустін і глава Пошти Росії.

Санкції проти "каналів Медведчука"

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти