"Недоумство і відвага": окупант намагався знищити танк ЗСУ ручною гранатою і поплатився

4 квітня 2023, 11:59
Окупанти РФ намагалися уразити український танк, проте снаряд пройшов поруч з бронемашиною ЗСУ.
танк, всу
Українські захисники знищили окоп з окупантами / Facebook/MinistryofDefence.UA

Один з російських окупантів на полі бою вирішив знищити український танк за допомогою звичайної ручної гранати, проте результат протистояння виявився на користь бронемашини ЗСУ.

Відповідне відео з'явилося в Мережі. На ньому відображено знищення групи окупантів РФ. Відео знято батальйоном K-2, що входять до складу 54-ї окремої механізованої бригади ЗСУ.

Російські загарбники засіли в окопі і звідти вели вогонь. При цьому один з ворожих солдатів вирішив знищити танк, на якому розвивався прапор України, за допомогою ручної гранати.

відео дня

Передбачувано, граната не завдала танку ніякої шкоди. А ось відповідними діями українські танкісти знищили окоп, в якому засіли російські окупанти.

Додамо, що окупанти РФ також намагалися уразити український танк, проте снаряд пройшов поруч з бронемашиною ЗСУ, що видно на кадрах.

Screenshot
ЗСУ знищили окоп з окупантами / скріншот

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що бійці української армії здійснили вкрай ефектну операцію і закинули за допомогою безпілотника гранату прямо у відкритий люк бронетехніки окупантів.

Українські війни показали неабияку солдатську кмітливість і спорудили бомби-приманки для риби (які були придбані на AliExpress).

Як повідомляє Одеська міськрада, українські військові знищили дорогий російський розвідувально-ударний безпілотник "Форпост". Його використовували для розвідки уздовж узбережжя Чорного моря.

Читайте більше:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти