Скандал у Києві: копів звинуватили у побитті бійця, який героїчно воював на фронті

5 листопада 2023, 10:53
На кадрах видно, як співробітник поліції штовхнув військового так, що той влетів у стіну і впав.

Screenshot
Копів звинуватили в побитті військового / Колаж: Главред, Фото: Facebook/UA.KyivPolice, скріншот

У Києві поліцейських звинуватили в побитті військового ветерана, який отримав важке поранення на фронті.

Згідно з опублікованими даними, інцидент стався в Шевченківському районному відділі поліції, повідомляє ТСН.

відео дня

Повідомляється, що військовий Сергій в ході штурмових дій отримав важке поранення, але продовжував вести стрілецький бій протягом дня і втримав зайняті позиції. Після поранення він був направлений на ВЛК до Києва, де був затриманий поліцейськими за порушення комендантської години.

На кадрах видно, як співробітник поліції штовхнув військового так, що той влетів у стіну і впав. Правоохоронець вигукував: "У тебе є проблема". Присутні у відділенні ніяк не відреагували на побачене.

Що кажуть у поліції

У столичній поліції розповіли, що оперативник Шевченківського управління поліції звернувся до перехожого з проханням перевірити його документи і поцікавився, чому він перебуває на вулиці під час комендантської години. У цей момент до них підійшов напідпитку чоловік у камуфляжі, почав агресивно поводитися і кілька разів штовхнув оперативника.

Після цього військовий був доставлений у відділ для перевірки його особи. З'ясувалося, що він несе службу в одному з прикордонних підрозділів. Керівництвом поліції ініційована службова перевірка з метою надання правової оцінки діям учасників інциденту.

Screenshot
Коментрій поліції / Facebook / UA.KyivPolice

Дивіться відео - поліцейських звинуватили у побитті затриманого військового:

Screenshot
Поліцейських звинуватили у побитті військового / скріншот

Раніше повідомлялося про те, що в ТЦК на Буковині побили затриманого на очах у поліції. Поліцейські не втручалися в протиправні дії, а тільки посміхалися, спостерігаючи за побиттям затриманого.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Мережу шокувала історія, коли співробітники ТЦК намагалися змусити чоловіків "добровільно" пройти військово-лікарську комісію, щоб надалі їх мобілізувати. Чоловіки не погоджувалися на це, після чого їх силою тримали в приміщенні військкомату. Одного чоловіка утримували 10 днів, а іншого - 7.

Більше новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти