Штурмовики ЗСУ знищили російські склади з БК, в окупантів втрати

12 липня 2022, 09:58
Авіація ЗСУ завдала ударів по складах боєприпасів РФ в Миколаївській області.
Су-25
Су-25 ЗСУ / УНІАН

Українські штурмовики минулої доби завдали ударів по ворожим складам боєприпасів у Миколаївській та Херсонській областях.

Як повідомляє Оперативне командування Південь за підсумками доби 11 липня, штурмовиками ВСУ нанесено три авіаційних удари по складах боєприпасів в Миколаївській області, в районах Снігурівки і Любимівки.

"А вертольотами - по опорному пункту противника в районі Правдино і по ворожих позиціях біля Олександрівки", - сказано в повідомленні. Втрати противника уточнюються.

Також, за даними командування, за результатами виконання українськими ракетно-артилерійськими підрозділами вогневих завдань, ворог втратив 52 людини, гаубицю "Мста-Б", міномет, сім одиниць броньованої та автомобільної техніки, а також склад з боєприпасами в Новій Каховці.

читайте такожПовітряний удар ЗСУ: знищений пункт управління, склад БК, техніка і жива сила РФ

Дивіться онлайн новини Херсона

Раніше повідомлялося про те, що в результаті ударів авіації Повітряних Сил ЗСУ 10 липня були знищені ворожі тили, склади боєприпасів, а також командні пункти разом з технікою і живою силою окупантів РФ.

Штурмовики Су-25 і бомбардувальники Су-24М, під прикриттям винищувачів МіГ-29 і Су-27, завдає чергових ударів по російських окупаційних військах.

Читайте ще:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти