Російські війська уже втратили 6 літаків, 2 гелікоптери, 5 танків – Резніков

24 лютого 2022, 13:36
Збройні сили України нанесли російським окупантам відчутні втрати, заявив глава Міноборони.
Російські війська уже втратили 6 літаків, 2 гелікоптери, 5 танків – Резніков
Олексій Резніков/ Скрін з відео

За словами очільника Міністерства оборони України Олексія Резнікова, план ворога зламати Україну не спрацював. Російські війська несуть відчутні втрати.

Захисникам України вдалося втримати лінію оборони на Сході держави. Про це Резніков заявив під час термінового відеозвернення.

"План ворога зламати нас не спрацював. Україна б’ється і б’ється успішно. Збройні сили України нанесли російським окупантам відчутні втрати. Сьогодні десятки якщо не сотні трун з ворогами поїдуть назад до Росії. На сході лінію оборони ми втримали, ворога відкинуто. Окупанти уже втратили 6 літаків, 2 гелікоптери, 5 танків", – зазначив очільник Міноборони України.

відео дня

Він наголосив, що Україна зараз мобілізує міжнародну підтримку. Резніков, за його словами, уже розмовляв з міністром оборони Великої Британії, Литви, Туреччини, іншими партнерами, і незабаром Україна матиме більше зброї і більше засобів захисту.

Також очільник Міноборони закликав українців вступати до лав тероборони.

"Закликаю усіх, хто може тримати зброю, вступати до сил територіальної оборони. Ми спростили усі процедури, беріть тільки паспорт, тільки паспорт, більше нічого не потрібно. Даємо зброю патріотам, які без вагань готові застосувати її проти ворога. Звертайтесь до бригади районів тероборони у ваших регіонах", – зазначив він.

Нагадаємо, Росія після звернення ватажків так званих "ДНР" і "ЛНР" атакувала Україну.

Верховна Рада проголосувала за введення на всій території України військового положення. За відповідне рішення віддали голоси 300 нардепів.

Президент Володимир Зеленський повідомив, що Збройні сили України зараз ведуть важкі бої. Ворог уже поніс втрати, і їх буде ще більше, адже вони прийшли на нашу землю, заявив глава Української держави.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти