Росія заблокувала цивільне судноплавство вздовж берегів України

26 лютого 2022, 14:57
268
У ВМС РФ заявили, що перебування суден і кораблів у північно-західній частині Чорного моря буде розцінене як терористична загроза.
Чорне море, корабель
Росія заблокувала ділянку акваторії Чорного моря біля України для цивільних суден / pixabay, Міноборони РФ

Держприкордонслужба України повідомила, що Російська Федерація заблокувала судноплавство цивільних суден у північно-західній частині акваторії Чорного моря вздовж українського узбережжя.

"Увага! Всім суднам в північно-західній частині Чорного моря заборонений захід у зв'язку з проведенням силами Чорноморського флоту РФ контртерористичної операції. Знаходження суден і кораблів в даній зоні буде розцінене як терористична загроза", - сказано у повідомленні.

У відомстві додали, що напередодні Ізмаїльський загін прикордонників зафіксував активність ворожих дронів за 1 км від узбережжя Одеської області та гирла Дунаю.

відео дня

Нагадаємо, 25 лютого російські снаряди потрапили в цивільні судна під прапорами Румунії і Панами поблизу українського узбережжя.

Також Главред писав, що 24 лютого російська бомба потрапила в турецький корабель" Юпітер", який вийшов з Одеси і прямував до Румунії під прапором Маршаллових островів.

читайте такожТуреччина може закрити протоки Босфор і Дарданелли від російських кораблівВійна Росії та України - що відомо:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти