Росія атакувала поліклініку у центрі Харкова: Синєгубов показав наслідки удару

6 серпня 2024, 13:28оновлено 6 серпня, 14:54
397
Синєгубов повідомив, що медики надали допомогу щонайменше пʼятьом постраждалим цивільним.
Росія атакувала поліклініку у центрі Харкова: Синєгубов показав наслідки удару
РФ завдала удар по поліклініці Харкова / колаж: Главред, фото: t.me/synegubov

6 серпня країна-агресорка Росія завдала сильного удару по центральній частині міста Харків. Голова Харківської обласної державної адміністрації Олег Синєгубов розповів про наслідки жорстокої атаки РФ.

"Черговий акт російського тероризму. Удар в Шевченківському районі Харкова. Окупанти близько 10 години ранку поцілили Іскандером", - заявив Синєгубов.

Він також повідомив, що медики надали допомогу щонайменше пʼятьом постраждалим цивільним. Двох жінок госпіталізували до хірургії, інші лікуватимуться амбулаторно.

відео дня

"Пошкоджені поліклініка, автомобілі, інша цивільна інфраструктура. На місці працюють правоохоронці, аби зафіксувати черговий злочин окупантів", - додав Синєгубов.

У ДСНС Харківщини повідомили, що внаслідок влучання у район житлової забудови постраждали 8 цивільних осіб, серед них 8-місячний хлопчик.

"На місці обстрілу виникла пожежа. З-під завалів надзвичайники врятували 5 осіб. Вогнеборці продовжують ліквідацію пожежі, тривають аварійно-рятувальні роботи", - йдеться у повідомленні.

Атака РФ по Україні

Нагадаємо, що 5 серпня РФ атакувала країну ракетами і дронами. Ворог атакував безпілотниками Сумську, Полтавську та Чернігівську області. Повідомляється про те, що потужні вибухи пролунали в Ромнах і Конотопі на Сумщині. Пізніше росіяни атакували країну балістичними ракетами з півночі.

РФ атакувала Київщину "Іскандерами". Начальник Київської ОВА Руслан Кравченко повідомив, що влучань в об'єкти житлової та критичної інфраструктури не допущено. Постраждалих немає. Українські військові збили ворожі цілі.

У Defense Express заявили, що РФ атакувала Україну корейськими ракетами. Росія відновила ракетні атаки на Україну із застосуванням ракет, які ворог отримав від Північної Кореї. Зазначається, що росіяни здійснили її пуск у напрямку Білої Церкви, але ракета впала на території Київської області після вибуху в повітрі.

Більше важливих новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти