Таємнича смерть: у Польщі знайшли трупи двох українців-заробітчан

28 травня 2020, 18:35
Пошуки двох зниклих безвісти чоловіків-заробітчан тривали більше тижня.

Польща, заробітчани
У Польщі знайшли трупи двох українців-заробітчан/ 24kurier.pl

У Польщі після довгих пошуків в районі озера Нововарпенське виявили тіла двох зниклих чоловіків заробітчан з України.

Як повідомляють польські поліцейські, двох чоловіків (31-річного та 36-річного віку) шукали ще з 18 травня 2020 року. Тоді вони відправилися на човні в магазин, але на зворотному шляху через озеро зникли. Затоплений човен пізніше була виявлена в озері на початку нинішнього тижня.

відео дня

"Ми отримали повідомлення про зникнення 18 травня. У той час було відомо лише, що чоловіки прийшли в магазин і вирушили за покупками. Не було впевненості, потрапили вони тоді в човен чи ні. Наразі точно невідомо, що сталося, тому що розслідування все ще триває. На озері була прокуратура, вона охороняла тіла", — заявили в управлінні поліції міста Новий Варпн.

Нагадаємо, раніше, в листопаді 2019 року в населеному пункті Садковіце Лодзинського воєводства Польщі у великому ангарі для зберігання фруктів та овочів виявили два мертвих тіла, які належали двом українцям ‒ 28-річного та 46-річного віку. Приміщення, в якому знайшли тіла, було заповнене азотом ‒ без доступу кисню. Згодом з'ясувалося, що обидва загиблих приїхали в Польщу на заробітки з Тернопільської області. Причому обидва чоловіки є родичами та легально працювали.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти