РФ вдарила ракетами по Києву: були атаковані об’єкти критичної інфраструктури

14 січня 2023, 09:53оновлено 14 січня 2023, 10:26
Вибухи в Дніпровському районі столиці, повідомив мер міста Кличко.
Ракета, ракетный удар, дым
РФ вдарила ракетами по Києву/ Мінобороны РФ, pixabay.com

Країна-агресорка РФ здійснила ракетну атаку на Київ вранці у суботу, 14 січня.

Про це повідомили у Київській міській військовій адміністрації. Жителів міста закликали залишатися в укриттях до закінчення повітряної тривоги.

"Ракетна атака на столицю. Перебувайте в укриттях до відбою тривоги! Чекайте подальшої офіційної інформації", – йдеться у повідомленні КМВА.

В Офісі президента України розповіли, що були атаковані об‘єкти критичної інфраструктури.

"Ракетна атака на об‘єкти критичної інфраструктури. Деталі з’ясовуються", – написав у Telegram заступник керівника Офісу президента України Кирило Тимошенко.

Мер міста Віталій Кличко повідомив, що вибухи відбулися у Дніпровському районі Києва. Він зазначив, що на місце влучання ракети прямують усі служби і закликав усіх залишатися в укриттях.

Ракетный удар по Киеву
скрін

Пізніше Кличко повідомив, що у Голосіївському районі столиці уламки ракети впали на нежитлову територію. Постраждалих немає.

У КМВА підтвердили, що є влучання в об’єкт інфраструктури. На місці вже працюють всі необхідні служби.

У Києві після ракетної атаки спостерігаються перебої зі світлом.

Окупанти влучили у житлову забудову

Під час ракетної атаки було влучання у житлову забудову у селі Копилів у Київській області, що розташоване приблизно на 25 кілометрів від Києва, повідомив заступник керівника Офісу президента України Кирило Тимошенко.

"Київська область, село Копилів. Під час ранкової атаки зафіксовано влучання у житлову забудову. В будинках місцевих мешканців вибито вікна. Попередньо інформації про постраждалих немає! На місці працюють екстрені служби", – написав він у Telegram.

Ракетный удар по Киеву
скрін

Вибухи на Київщині

Нагадаємо, вранці у суботу, 14 січня, на Київщині пролунала серія вибухів. Їх було чутно у Києві зі сторони кількох населених пунктів, розташованих поблизу. Місцеві жителі чули їх близько 6 години ранку.

У ЗСУ спростували фейк, який почали розганяти російські пропагандисти, про нібито наступ з півночі. Після цього голова Київської ОВА повідомив, що вранці 14 січня на одному з об’єктів критичної інфраструктури у Київській області було загоряння. На місці працюють відповідні служби. За попередньою інформацією, постраждалих немає.

Після цього про серію вибухів повідомили у Запоріжжі. В Запорізькій області була оголошена повітряна тривога. Також повідомлялося, що вибухи чули в Очакові Миколаївської області.

Також російські загарбники вранці 14 січня знову атакували Харків. У місті під час повітряної тривоги пролунали вибухи. Мер Харкова Ігор Терехов повідомив, що було два "прильоти" ракет С-300 в Індустріальному районі міста.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти