РФ била по Київщині дронами-камікадзе: є поранені, багато руйнувань

10 вересня 2023, 17:46
В результаті нічної атаки росіян на Київщину травмовано 4 людини, є руйнування, розповів Руслан Кравченко.
Київщина
РФ завдала удару по Київщині / Колаж: Главред, Фото: mvs.gov.ua

У Київській області в результаті нічної атаки російських дронов-камікадзе постраждало 4 особи, пошкоджено понад 100 приватних будинків та 30 квартир у 7 багатоповерхівках, повідомив голова Київської ОДА Руслан Кравченко.

"В результаті нічної атаки росіян на Київщину травмовано 4 людини. Всім постраждалим надана необхідна медична допомога. Одна людина госпіталізована в лікарню з черепно-мозковою травмою і травмами кінцівок. Решта отримали незначні травми. Життю і здоров'ю людей нічого не загрожує", - написав він у Facebook.

Голова Київської ОДА уточнив, що в одному з районів області від вибухової хвилі постраждало понад 100 приватних будинків і 30 квартир у 7 багатоповерхівках. Зокрема, вибиті вікна, двері, посічені фасади та покрівлі. Наслідки усувають. Власникам об'єктів надається вся необхідна допомога".

відео дня

Крім того, вибуховою хвилею також пошкоджено приміщення школи, дитячого садка, селищної ради, лікарні, навчально-реабілітаційного центру, автостанції, двох магазинів, складського приміщення тощо. В основному в них вибиті вікна і двері.

Кравченко додав, що в результаті атаки в одному з районів пошкоджено інфраструктурний об'єкт.

Атака російських дронів-камікадзе

Раніше повідомлялося, що на Київщині уламками "посікло" будинки, пошкоджено школу та дитсадок.

Нагадаємо, окупанти в ніч на 10 вересня атакували Київ дронами. Було зафіксовано падіння уламків у Святошинському, Подільському, Шевченківському, Солом'янському та Дарницькому районах столиці України. На місці падіння частини уламків виникли загоряння. Є один потерпілий, у якого виникла гостра реакція на стрес – медики надали необхідну допомогу.

Більше новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти