РФ атакувала Одесу: вночі в місті пролунали вибухи

26 червня 2023, 06:42оновлено 26 червня 2023, 08:22
2599
У ніч на 26 червня після оголошення повітряної тривоги через загрозу застосування РФ крилатих ракет "Калібр" в Одесі прогриміли вибухи.
Ракетний удар, дрони
Минулої ночі в Україні була загроза ракетного та дронового удару з боку окупантів / Колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com, defence.ua

У ніч на понеділок, 26 червня, в Україні оголошувалася повітряна тривога через загрозу застосування російськими окупантами ракет і дронів. В Одесі прогриміли вибухи, працювали сили ППО.

Як повідомили у Повітряних силах ЗСУ, в Донецькій, Дніпропетровській, Запорізькій, Харківській, Полтавській, Херсонській областях була ракетна небезпека - загроза застосування балістичного озброєння.

У Кіровоградській, Ніколавівській, Київській, Одеській областях – загроза застосування ворогом ударних БПЛА.

відео дня

Вибухи в Одесі

Глава Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив у Facebook: "Країна-терорист атакує Одеську область. Сили нашої оборони працюють".

Після оголошення повітряної тривоги через загрозу крилатих ракет "Калібр" в Одесі прогриміли вибухи.

"В Одесі чути вибухи. Працює ППО", - писало видання Думська.

В ОК "Південь" повідомили, що йде бойова робота, працює протиповітряна оборона, зокрема, над містом.

У ніч на 26 червня знищено 13 повітряних цілей

Уночі 26 червня 2023 року російські окупанти атакували Україну переважно з південного напрямку, повідомили у Повітряних силах ЗСУ.

Здійснено пуски трьох крилатих ракет "Калібр" із підводного човна в Чорному морі та вісьмох ударних безпілотників іранського виробництва "Shahed-136/131" із східного узбережжя Азовського моря.

Силами та засобами протиповітряної оборони повітряного командування "Південь" знищено дві крилаті ракети "Калібр" та 7 ударних БпЛА типу "шахед".

Крім того, противник атакував з північного напрямку чотирма безпілотними літальними апаратами невстановленого типу (імовірно, ударні). Усі дрони знищено у зоні відповідальності повітряного командування "Центр".

РФ атакувала Одесу: вночі в місті пролунали вибухи
У ніч на 26 червня знищено 13 повітряних цілей / Фото: t.me/kpszsu

Ракетні та дронові удари РФ по Україні

У ніч на 23 червня в Україні оголошувалася повітряна тривога через ракетну загрозу. У Хмельницькій області прогриміли вибухи.

У Повітряних силах повідомили, що окупанти завдали удару по Україні з літаків стратегічної авіації. Цього разу атака була спрямована на військовий аеродром у Хмельницькій області.

У ніч на 24 червня країна-агресор і окупант РФ завдала ракетного удару по Києву. Уламки збитої ракети впали на 25-поверхову будівлю в Солом'янському районі столиці. Є загиблі та постраждалі. Також масований удар було завдано по Дніпропетровщині.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти