Рашистів заманили в пастку: деталі зачистки ЗСУ плацдарму на Сіверському Донці

16 травня 2022, 14:59
Ворог втратив чимало техніки і живої сили і був змушений відступити, розповів Юрій Бутусов.
війна в Україні, російська техніка
РФ зазнала невдачі, форсуючи Сіверський Донець / Генштаб ЗСУ

В результаті ефективних дій українських захисників, припинена спроба окупантів РФ форсувати Сіверський Донець в районі села Серебрянка.

ЗСУ також не дали ра**истам закріпитися на захопленому плацдармі. Про це розповів військкор Юрій Бутусов, пише Цензор.НЕТ.

За його даними, ворог втратив чимало техніки і живої сили і був змушений відступити на лівий берег річки. Українські воїни наведену переправу знищили.

"Серебрянка - це дещо західніше по руслу Сіверського Донця від Білогорівки. Тут теж була спроба навести переправу. Тут знищено чимало інженерної та бойової техніки. Втрати окупантів тут теж величезні. У нас всі рахують втрати біля Білогорівки, але у Серебрянки знищено не менше кількох десятків ворожої техніки... Ворог навів переправу, переправив через річку техніку, але українські воїни не дали можливості закріпитися на плацдармі і знищили окупантів", - додав Бутусов.

читайте такожРашистів знищили разом з технікою: на Запоріжжі ЗСУ "покришили" десятки окупантів

Раніше повідомлялося про те, що в селищі Білогорівка на Луганщині російські окупанти зазнали величезних втрат, намагаючись форсувати річку Сіверський Донець.

Дивіться онлайн новини Донбасу

11 травня українська артилерія знищила Російські понтонні мости. В результаті удару втратила 485 окупантів і більше 80 одиниць техніки.

Читайте ще:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти