Ракетна атака на Москву: у РФ відповіли на гучну заяву ОП

25 жовтня 2021, 15:38
Сергій Цеков прокоментував заяву радника глави Офісу президента Олексія Арестовича.
Ракета Нептун
Ракетні випробування в Україні / УНІАН

Член комітету Ради Федерації РФ Сергій Цеков прокоментував заяву радника глави Офісу президента Олексія Арестовича про те, що оперативно-тактичні ракети в майбутньому можуть долітати до Москви.

"Звичайно, це більше самопіар. Треба зробити гучну заяву, щоб на нього звернули увагу, щоб його оцінили. Він розуміє, що його однозначно негативно оцінять за межами України. Не тільки в Росії. Я думаю, що й інші країни, які тверезо розуміють, що таке можлива атака України в напрямку Росії: не тільки Москви, але і щодо будь-якого іншого міста", - висловив він RT.

Цеков вважає, що Арестовичу важлива позитивна реакція з боку Києва, оскільки нещодавно він негативно висловився з приводу українізації в країні. За словами сенатора, зараз у раднику глави ОП потрібно "довести свою лояльність".

відео дня

Нагадаємо, раніше прес-секретар російського президента Дмитро Пєсков заявляв, що Росія відповіла на "розміщення військ НАТО в Україні" спільними військовими навчаннями з Білоруссю. При цьому можлива поява військ Альянсу на території Української держави буде сприйнято в Кремлі як "перетин червоних ліній".

читайте також"Мета для ракет": у РФ нахабно пригрозили Британії через кораблі біля Криму, згадавши Україну

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба підкреслив, що Київ самостійно вирішуватиме, яким чином зміцнювати безпеку власної держави. За його словами," червоні лінії " Москви обмежуються виключно територією РФ.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти