Путін посилює вторгнення і кидає на фронт ще більше окупантів – міністр оборони Британії

27 листопада 2023, 18:11оновлено 27 листопада 2023, 19:37
827
Глава Кремля зараз відправляє на смерть більше росіян, ніж у будь-який інший період від початку повномасштабної війни.
Украинские военные, Владимир Путин
Путін посилює вторгнення і кидає на фронт ще більше окупантів/ колаж: Главред, фото: 22 окрема механізована бригада, скрін

Російський диктатор Володимир Путін посилює вторгнення окупантів в Україну. Зараз він відправляє на фронт більше російських окупантів, ніж будь-коли раніше від того часу, як почалося повномасштабне вторгнення.

Про це заявив міністр оборони Великобританії Грант Шаппс. Відповідну заяву він оприлюднив у Twitter.

За словами Шаппса, просування російських загарбників стримує лише хоробрість українців і підтримка, які надають Україні західні партнери.

відео дня

"Путін посилює своє вторгнення, безглуздо відправляючи на смерть більше росіян, ніж будь-коли з початку війни. Хоробрість українців і підтримка Заходу стримують їхнє просування, але ми не можемо заспокоюватися", – заявив він.

Глава британського Міноборони наголосив, що Україна потребує непохитної підтримки, щоб продовжувати боротьбу проти країни-агресорки Росії.

Війна в Україні

Британська розвідка зазначала, що в окупантів гігантські втрати через атаки на Авдіївку. Рекордні втрати в російській армії в листопаді 2023 року викликані наступом солдатів і офіцерів країни-агресора на Авдіївку.

Нагадаємо, командувач Сухопутними військами, генерал-полковник Олександр Сирський розповів, що РФ атакує на трьох стратегічних напрямках. На фронті багато колишніх "вагнерів", яких РФ кидає в атаки, розповів Сирський.

Нагадаємо, у НАТО заявили про дуже складну ситуацію на фронті в Україні. Генсек НАТО Єнс Столтенберг заявив, що ситуація зараз складна по усій лінії фронту, але найважча – на сході. Відбуваються дуже інтенсивні бої, але лінія фронту майже не змістилася.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти