"Путін хоче окупувати Харків": росіяни змінили тактику ударів по місту

6 березня 2024, 13:59
Останні місяці окупанти дедалі частіше обстрілюють цивільне населення.
'Путін хоче окупувати Харків': росіяни змінили тактику ударів по місту
Росіяни змінили тактику обстрілу Харкова / колаж: Главред, фото: УНІАН

Мер Харкова Ігор Терехов заявив, що російська окупаційна армія змінили тактику ударів по Харкову. Місто надалі є ціллю як російських ракет, так і дронів.

"Росіяни змінили тактику. У першу зиму вони атакували нашу енергетичну інфраструктуру", - наголосив міський голова для Le Monde.

З його слів, останні два місяці окупанти дедалі частіше обстрілюють цивільне населення за допомогою безпілотників і ракет С-300.

відео дня

Терехов наголошує, що російський президент-диктатор Володимир Путін досі мріє про захоплення Харкова.

Хто такий Ігор Терехов?

Терехов Ігор Олександрович - український чиновник, політик і діяч місцевого самоврядування. Міський голова Харкова з 11 листопада 2021 року. З 2015 року до 11 листопада 2021 року був депутатом Харківської міської ради, з 2020 року - головою фракції партії "Блок Кернеса - Успішний Харків", пише Вікіпедія.

Обстріли Харкова: що відомо

Нагадаємо, що 2 березня 2024 року "шахеди" атакували Харків і область, є "прильоти". На місці влучання спалахнула пожежа, у найближчих будинках вибито скло. Постраждалих і загиблих немає, три людини звернулися з гострою реакцією на стрес.

Президент Володимир Зеленський не радить українцям повертатися у Харків. Ворог досі атакує місто ракетами та дронами. Президент України акцентував на тому, що у Харкові поки немає захисту від російських атак.

У ЗСУ спрогнозували новий наступ росіян на Харків. Ілля Євлаш зазначив, що для ЗСУ встановлюють потужні фортифікаційні споруди та будують укріплення. Ворог стягує свої основні резерви поблизу населеного пункту Синьківка.

Більше цікавих новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти